Nu börjar det bli kris

Publicerad 2010-12-28 11:33:54 i Allmänt,

Nu är det inte roligt. Har två inlämningsarbeten som ska vara klara veckan efter jullovet tror jag och jag har knappt ens börjat med dessa. NO:n går nog att fixa tror jag men det är värre med SO:n. Jag ligger ca tre veckor efter i arbetet och vill verklligen inte arbeta på lovet, så jag har ingen aning om hur jag ska göra :O Dessutom har jag ett bokjobb i svenskan som jag skulle behövt läsa lite på hemma men boken glömde jag i skolan så det går inte. Men det är ju trots allt lov och jag hoppas inte att lärarna kommer bry sig så mycket om om jag lämnar in lite sent. Och det gör inget om jag sänker mig i nåt ämne heller tror jag :)

Gårdagen spenderades med Petter och Erik. Mycket härliga skratt och prat som det ska vara :D Resten av lovet har jag ingen aning om vad jag ska göra, funderar på att se om man kan dra samman ett gäng kompisar nån gång och göra nåt skoj, det blir inte så många evenemang av den typen vanligtvis ;( Nu blir det mest dator, musik och skidor, vilket inte är helt fel det heller men blir lite långtråkigt i längden och då vill man ju att det ska hända lite annat också :)

Jag bekymrar mig över gymnasievalet även om det är lov, det borde jag inte göra. Letar efter ett program med bred behörighet till högskola/universitet men där man slipper plugga så mycket. Tyvärr finns inte detta program så jag börjar mer och  mer inte längta till gymnasiet...

Kommentarer

Postat av: R

Publicerad 2010-12-28 15:57:14

Ja det är inte lätt att hitta ett bra gymnasieval som man gillar.

Postat av: AGCH

Publicerad 2010-12-28 20:26:47

Det är skitjobbigt, tar gärna bra tips om någon har :P :)

Postat av: L

Publicerad 2010-12-29 16:41:28

Så jobbigt att behöva fundera ut sin framtid redan nu"/

Postat av: AGCH

Publicerad 2010-12-29 17:11:29

Usch ja hoppas det inte är alltför avgörande vad man väljer, jag får typ ångest av gymnasievalet :O

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Axel Christoffersson

Samhällsengagerad person som gärna tar en tur ut i naturen när tid och lust finns. Bloggen är min egen hörna i cyberrymden där jag skriver om det mesta som faller mig in - alltifrån personliga upplevelser till tankar i gränslandet mellan ekonomi, politik och filosofi.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela