Innebandy

Publicerad 2016-12-17 17:49:35 i Allmänt,

Den här helgen har hittills, som rubriken antyder, präglats av innebandy. Igår spelade en god vän match med Södra Vings A-lag och idag var det lillebrorsans tur. Deras lag spelade mot Alingsås och jag fick sitta i sekretariatet. En till chanser och spel mycket jämn match slutade 3-4 till Alingsås efter att deras målvakt gjort ett par heroiska räddningar. Erik var också väldigt duktig och kunde inte göra mycket åt de bollar som hamnade i nätet bakom honom. 
 
Innebandy är inte bra för mig. Visserligen är det förtjusande roligt att titta på, med det snabba tempot och snabba matchvändningarna, men varje gång jag tittar vill jag ut på planen. Just nu har jag inget lag att spela i och jag betvivlar att jag hade hunnit med en allvarlig comeback, men gnistan finns där än. Jag känner spelarnas nervositet och spänning i mig när de går ut på planen, känner känslan hos målvakten som just tagit ett friläge eller släppt in ett skott från lite för långt håll. Jag vill vara med. Nu när det känns avlägset får jag nöja mig med den bitterljuva känslan att titta på från sidan, men det är faktiskt mer än uthärdligt när folk jag känner är med och spelar.
 
Att sitta i sekretariatet kan verka enkelt, vilket det på sätt och vis också var. Jag slapp sköta klockan, men att skriva upp rätt namn, nummer och tid varje gång det blir mål kräver trots allt lite koncentration. Nu känner jag mig ganska kraftlös, men huruvida det beror på min lilla insats i Hökerum vet jag inte. Kanske beror det på att värmen i mitt rum är så tryckande...
 
Hoppas ni har en bra helg, på återseende!
 
 
// AGCH

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Axel Christoffersson

Samhällsengagerad person som gärna tar en tur ut i naturen när tid och lust finns. Bloggen är min egen hörna i cyberrymden där jag skriver om det mesta som faller mig in - alltifrån personliga upplevelser till kommentarer kring ekonomi och politik.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela